Forum Sojuszu AURORA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wysłane: Sierpień 06, 2008, 17:10:47 - Wysłany przez: MeteorKKR
Choć tytuł może być mylący ten jest troszkę inny
Fotografia i Góry to moje dwie ogrrrromne pasje, obydwie Kocham nad życie, bo dają wieeeele radości
No i żeby nie być gołosłownym zapraszam do oglądnięcia na początek mojej jednej z kilku Galerii
http://www.garnek.pl/meteorkkr
A to jedno z moich zdjątek na zachętę 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wysłane: Sierpień 06, 2008, 17:18:42 - Wysłany przez: klaudynka.k135
Meteorze, jaki sliczne zdj Uśmiech Ja tez mam sporo fotek,glownie chmury i przyroda Duży uśmiech
Wysłane: Sierpień 06, 2008, 17:25:25 - Wysłany przez: MrBlueberry
A ja mam kilka ktore szczelilem podczas wedrowek i przejazdzek po tak zwanym "lonie natury" ale nie uwazam sie za fotografa (o tej formie sztuki wiem tyle co nic) i nie bede nikogo nimi katowal Chichot, wole popatrzec na bardzo pozytywne zdjecia Meteora!
Wysłane: Sierpień 06, 2008, 22:34:47 - Wysłany przez: MrBlueberry
No dobra, jestem maniakiem drzew i lasu
By mrblueberry
A to ci, cholera. Double post mi się zrobił. Przepraszam
Wysłane: Sierpień 06, 2008, 23:12:44 - Wysłany przez: MeteorKKR
Świetne zdjęcie Uśmiech
Tak na marginesie drugi maniak drzew i lasu tutaj to JA Chichot
Wysłane: Sierpień 06, 2008, 23:13:38 - Wysłany przez: MrBlueberry
No to piontka miszczu Chichot <<5>>
Wysłane: Sierpień 07, 2008, 00:01:42 - Wysłany przez: Kaer_Morhen
Ładnie się tu wyrabia... niezłe zdjęcia z tego co narazie widzę (a nie widzę niiicego Język ) Poolokam jak siądę na piecu... To maniaków lasów i drzew jest już trzech, ja nie wyobrażam sobie życia ez ucieczki w zielone (jakby to nie zabrzmiało). Bujanie się po górach, dziewiczych matecznikach, coś pięknego...
Moi drodzy
W tą sobotę udałem się w odległe krainy aby rozkoszować się pięknem zielonej przyrody na imć Babiej Górze vel Diablaku
Oto co nieco z utrwalonych widoczków z tej wyprawy
http://foto.onet.pl/g5feu,y2cocsoss8os,u.html
A na zachętę do obejrzenia jedna fotka ;-) 

.....(która nomen omen nie znalazła się w albumie co by mnie jacyś dzicy woje nie zaczęli ścigać za złe imć intencje ).....